Αρνητικός ο Λώρης και όλα πιθανά…

Στη χθεσινή συνεδρία ο Δώρος Σεραφείμ ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη πως ακόμη δεν αποφάσισε αν θα συνεχίσει ή όχι, κάτι που αναμένεται να κάνει τις προσεχείς μέρες…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αρνητικός να ηγηθεί συνδυασμού και να διεκδικήσει την προεδρία της Ομόνοιας είναι τελικά ο δρ Λώρης Κυριάκου. Παρόλο που δέχθηκε πρέσινγκ από φίλους του σωματείου, εντούτοις η απόφασή του είναι αρνητική και τελεσίδικη όπως ενημέρωσε.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα στο διοικητικό τοπίο, ενόψει και της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ δεν είπε την τελευταία λέξη.

Στη χθεσινή συνεδρία ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη πως ακόμη δεν αποφάσισε αν θα συνεχίσει ή όχι, κάτι που αναμένεται να κάνει τις προσεχείς μέρες. Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει αν δεν εξευρεθεί ο άνθρωπος που θα ηγηθεί του σωματείου και να νιώθει ο ίδιος πως δίνει τη σκυτάλη σε καλά χέρια.

Μετά την εξέλιξη με τον δρα Λώρη Κυριάκου, οι πιθανότητες να επαναδιεκδικήσει την προεδία παρουσιάζονται περισσότερες παρά όχι. Ωστόσο, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.

Λένε «ναι» τα πλείστα μέλη

Από τα υπόλοιπα μέλη που ήταν παρόντα στη χθεσινή συνεδρία, τα πλείστα έδειξαν διάθεση να επαναδιεκδικήσουν. Εξέφρασαν την πρόθεσή τους προς σ’ αυτή την κατεύθυνση, παρόλο που τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην επόμενη συνεδρία. Άλλωστε, το τριετές πλάνο ολοκληρώνεται του χρόνου και επιθυμούν να συνεχίσουν και να υλοποιήσουν τον στόχο που έθεσαν.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ