aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΥποχρεωμένος για συγκομιδή

Υποχρεωμένος για συγκομιδή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Άρη θέλουν άμεσα βαθμούς και θα τα δώσουν όλα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μπροστά τους έχουν το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο είναι αουτσάιντερ, αλλά όσες πιθανότητες έχουν θα τις κυνηγήσουν.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα καταστρώσει τα πλάνα του, αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ευσταθίου κι έτσι το βάρος θα πέσει στους Κούσα και Ντρομπάροφ. Επιστρέφει ο Μαραγκουδάκης, ο οποίος λόγω καρτών δεν αγωνίστηκε με την ΑΕΚ, όπως και ο Ράντου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ξεπέρασε το πρόβλημά του και ο Εγγλέζου και θα πάρει θέση βασικού. Διαθέσιμοι είναι επίσης οι νεοφερμένοι Αζίζ και Καπόκο. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα αποφασίσει ο τεχνικός του Άρη για το σχήμα που θα παρατάξει.

Οι 13 βαθμοί που έχουν μαζέψει οι πράσινοι σε 20 αγώνες βάζουν σε σκέψεις όλους στην ομάδα και στα έξι παιχνίδια που απομένουν είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας, είναι ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους, ο οποίος με τον δικό του τρόπο τους εμψυχώνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ