aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘέλουν να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα

Θέλουν να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα

Πανέτοιμοι δηλώνουν στον Άρη για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, με τον προπονητή της ομάδας Θαλή Θεοδωρίδη να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Η διοίκηση έκανε αγώνα δρόμου τις τελευταίες μέρες για να εγγράψει όλους τους ποδοσφαιριστές στα μητρώα της ΚΟΠ και με το έμψυχο δυναμικό που έχει δηλωθεί, οι πράσινοι αισιοδοξούν πως θα δώσουν τη μάχη και θα διακριθούν στο νέο πρωτάθλημα. Θα έχουν μια πορεία μακριά από βαθμολογικές περιπέτειες και ασφαλώς, εάν όλα κυλήσουν ομαλά να κυνηγήσουν μια ψηλή θέση στη βαθμολογία.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει άλλες τρεις προπονήσεις μπροστά του πριν καταλήξει στις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Η διοίκηση και ειδικότερα ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους, είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, καθώς γνωρίζουν όλοι πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουν με νίκη το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι της Δευτέρας έχει τεράστια σημασία για τον Άρη, καθώς πρόκειται και για ένα τοπικό ντέρμπι. Οι πράσινοι της Λεμεσού που δεν είχαν πέρσι καλό ξεκίνημα, θέλουν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα ώστε άπαντες να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν φιλοδοξίες και πρωτίστως πίστη στη δυναμική του συνόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ