aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Θέλω να συνεχίσω στον Άρη»

«Θέλω να συνεχίσω στον Άρη»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έβαλαν έντονα την σφραγίδα τους στη φετινή πορεία του Άρη.

Τα εννέα γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα, τα περισσότερα από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή του Άρη, χάρισαν πολλούς βαθμούς στην ομάδα του στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία. Δεν ήταν βέβαια μόνο τα τέρματά που βοήθησαν την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά και η πολύ καλή του απόδοση και το πάθος που έβγαζε σε κάθε παιχνίδι.

«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για όλους μας, παρόλο που είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας στην αρχή και στο τέλος του πρωταθλήματος. Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους αλλά καταφέραμε και τους διαψεύσαμε. Νομίζω πως στην ομάδα έπαιξε ρόλο το καλό κλίμα που υπήρχε και με τους τρεις προπονητές. Ο πρόεδρος ήταν συνεχώς κοντά μας και βοηθούσε στα δύσκολα», τόνισε στο «Goal» ο Μαραγκουδάκης.

Για τον ίδιο, είπε: «Προσαρμόστηκα από πέρσι αλλά φέτος η ομάδα απέκτησε ταυτότητα και αυτό με βοήθησε να έχω καλή παρουσία. Νιώθω καλά και θέλω να συνεχίσω στον Άρη. Το κλίμα είναι θετικό, αλλά από τον Άρη θα εξαρτηθεί η παραμονή μου. Από εβδομάδας θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ