aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτο προσκήνιο η «επόμενη μέρα» στον Άρη

Στο προσκήνιο η «επόμενη μέρα» στον Άρη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άρης αποχαιρέτησε με νέα ήττα την Α’ Κατηγορία, αυτή τη φορά από τον Ερμή. Ο κύκλος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ολοκληρώθηκε άδοξα, αλλά στο προσκήνιο είναι και η επόμενη μέρα. Ο Νίκος Παναγιώτου θα συζητήσει με τον πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους, το θέμα της παραμονής του ή όχι στην ομάδα. Αν η απόφαση είναι να συνεχίσει ο Κύπριος προπονητή στον πάγκο του Άρη και στη νέα σεζόν, τότε θα αρχίσει και ο προγραμματισμός.

Τα τελευταία χρόνια άλλαξε πολλούς προπονητές η ομάδα της Λεμεσού και αυτό είναι κάτι που επηρέασε αρνητικά. Φέτος την ομάδα έχτισε ο Μαρτίδης, τον διαδέχθηκε ο Χριστόπουλος και τελευταίος παρέλαβε τα… κλειδιά ο Παναγιώτου. Το ζητούμενο τώρα είναι να βρεθούν οι λύσεις για να μπορέσει ο Άρης να ενισχυθεί να επανέλθει δριμύτερος στα «σαλόνια». Οι δυσκολίες στη Β’ Κατηγορία είναι πολλές και θα πρέπει να γίνει σωστός προγραμματισμός, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον προπονητή, αλλά και των παικτών που θα παραμείνουν στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ