aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτο μικροσκόπιο ο Μεντιέντοβιτς

Στο μικροσκόπιο ο Μεντιέντοβιτς

Στις προπονήσεις του Άρη συμμετέχει ο 28χρονος Αυστριακός επιθετικός Ντίνο Μεντιέντοβιτς. Βρίσκεται στη Σλοβενία και συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εφόσον διαπιστωθεί από τον Νικόλα Μαρτίδη ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, θα αποκτηθεί. Την περίοδο που πέρασε άρχισε στη γερμανική Πάντερμπορν (6 συμμετοχές) και ολοκλήρωσε στο πρωτάθλημα των Σκοπίων με τη φανέλα της Σκεντίγια (14 συμμετοχές / 6 γκολ).

Εξάλλου, το φιλικό με την τουρκική Καραμπούκσπορ θα διεξαχθεί αύριο (24/07) το βράδυ στις 19:00 (και όχι την Τετάρτη, όπως αρχικά είχε οριστεί). Η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει την Πέμπτη στην Κύπρο, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται στο βοηθητικό του Τσιρείου. Στις 25 ημέρες που απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος, ο τεχνικός του Άρη θα αρχίσει να κατασταλάζει στην ενδεκάδα του, χρησιμοποιώντας στα φιλικά αυτούς που θα υπολογίζει περισσότερο για βασικούς στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ