aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτάση αναμονής από τον πρόεδρο

Στάση αναμονής από τον πρόεδρο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, θα περιμένει τις αποφάσεις που θα προκύψουν από τη γενική συνέλευση στις 31 Μαΐου και μετά θα αποφασίσει το πώς θα κυλήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Η διαφορά που υπάρχει με τον πρώην πρόεδρο Κυριάκο Χατζηκυριάκο δεν έχει επιλυθεί και όλα είναι ανοικτά.

Βέβαια, από την άλλη, κάποια θέματα όπως είναι η παραμονή των ποδοσφαιριστών που βοήθησαν τον Άρη να διατηρηθεί στην Α’ Κατηγορία, εξετάζονται από τον Σταύρο Δημοσθένους και τους συνεργάτες του. Ο Μάρτινς, ο Μαραγκουδάκης και ο Άλβαρεθ θα συνεχίσουν. Κάποιοι άλλοι είναι στην πόρτα της εξόδου, ενώ η πρώτη μετεγγραφή είναι αυτή του Ανδρέα Μαμμίδη.

Ο προπονητής Νικόλας Μαρτίδης έχει στα χέρια του ένα κατάλογο με ονόματα Κυπρίων και ξένων ποδοσφαιριστών. Η ενίσχυση που σχεδιάζει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αφορά όλες τις γραμμές της ενδεκάδας της. Στόχος των ανθρώπων της είναι η ομάδα τους να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη νέα σεζόν.

Επί του παρόντος, τα επόμενα βήματα που αφορούν τον προγραμματισμό παραμένουν στη σκιά των εσωτερικών διαφορών στον σύλλογο. Εκφράζεται όμως η αισιοδοξία από πλευράς πρασίνων πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι λύσεις μπορούν να βρεθούν ώστε η διοίκηση να επικεντρωθεί το συντομότερο δυνατό στην υλοποίηση του προγραμματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ