aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣκιά του περσινού ισχυρού Άρη

Σκιά του περσινού ισχυρού Άρη

Πολύ διαφορετικός ήταν πέρσι ο Άρης καθώς είχε προβάλει αντίσταση σε όλους τους αντιπάλους του, ακόμη και τους μεγάλους. Φέτος παρουσιάζεται πολύ αδύναμος. Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ ήταν η δεύτερη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία καλείται να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να μη μείνει κολλημένη στο προχθεσινό παιχνίδι.

Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο Άρης παρουσιάστηκε φοβισμένος, αδύναμος και ευάλωτος. Έχασε χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση. Ο στόχος του προπονητή ήταν να μη δεχθεί γκολ η ομάδα του και να προσπαθήσει να κλέψει βαθμό από τον αντίπαλό της, όμως τίποτε δεν λειτούργησε σωστά.

Το Σάββατο, στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΖ, οι πράσινοι της Λεμεσού στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Μέσα στο Τσίρειο και απέναντι σε έναν αντίπαλο στα μέτρα του, ο Άρης θα κυνηγήσει το τρίποντο.

Δεν υπολογίζεται ο Μαραγκουδάκης, ο οποίος θα χρειαστεί άλλες είκοσι μέρες για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο Ελλαδίτης επιθετικός υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ