aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣε επαφές με τον Πάγκαλο

Σε επαφές με τον Πάγκαλο

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κύπρο ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος. Ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους, μίλησε με τον Ελλαδίτη επιθετικό, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Μένει μόνο να λυθεί η συνεργασία του με τον ΟΦΗ, καθώς έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Δεν αποκλείεται όμως να καταστεί δυνατή και συμφωνία με τον ΟΦΗ για την παραχώρησή του στον Άρη με υποσχετική.

Οι πράσινοι της Λεμεσού έχουν στις τάξεις τους και τον Βασίλη Σκούρτη στη θέση του σέντερ φορ, ενώ για τα άκρα της επίθεσης αξιόπιστες λύσεις είναι ο Μαραγκουδάκης και ο Γιούσεφ. O Άρης κινεί τις διαδικασίες επίσης για να πάρει δανεικό τον Μπραχίμ Σαμπαουνί, ο οποίος ανήκει στη Λιρς Βελγίου. Ο 23χρονος Γαλλομαροκινός ήταν δανεικός στην Τούμπιζε, ομάδα Β’ Κατηγορίας του Βελγίου.

Ο Νικόλας Μαρτίδης έχει λύσεις σχεδόν σε όλες τις θέσεις και στο διάστημα της μίας εβδομάδας που έχει στη διάθεσή του μέχρι την έναρξη των προπονήσεων, αναμένεται να έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό ο μετεγγραφικός σχεδιασμός. Στις 26 Ιουνίου θα αρχίσουν τα εργομετρικά, ενώ στις 28 του μήνα θα αρχίσουν οι προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ