aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠροβλημάτισε η ομαδική καθίζηση

Προβλημάτισε η ομαδική καθίζηση

Ένα ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για τον Άρη, όμως, το δείγμα ήταν θετικό και πειστικό. Ότι η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου μπορεί να ανεβάσει στροφές στη συνέχεια και να πολεμήσει με όλες τις δυνάμεις της για την παραμονή στην κατηγορία. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν άντεξε και στο τέλος υπέκυψε στην ΑΕΚ. Στο ξεκίνημα, όλα έδειχναν πως είχε τα φόντα για την έκπληξη.

Όχι μόνο κατάφερε να προηγηθεί χάρις στην ωραία κίνηση του Μαλεκκίδη και την άψογη εκτέλεση του Φράγκου, αλλά αφόπλισε και την αντίπαλό του. Κι αν δεν ερχόταν το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όλα θα ήσαν καλύτερα. Ο ρυθμός που κρατούσε ο Άρης στο πρώτο μέρος, η σωστή τακτική και οι αλληλοκαλύψεις των ποδοσφαιριστών του δεν προδίκαζαν για το τι θα επακολουθούσε.

Η ισοφάριση πρώτα και μετά το δεύτερο γκολ έφεραν την πλήρη υποχώρηση. Περισσότερο, αυτό που προβλημάτισε στο «ΑΕΚ Αρένα» ήταν η ομαδική καθίζηση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Άρης επέστρεψε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έχει τον χρόνο και τα παιχνίδια να κυνηγήσει τους βαθμούς, που θα τον ανεβάσουν. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, ενισχυμένος με τον Μαραγουδάκη, όμως. θα είναι εκτός ο Ευσταθίου που έφθασε στο όριο των κίτρινων καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ