aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠράσινο μετεγγραφικό «ντου» (pics)

Πράσινο μετεγγραφικό «ντου» (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άρης παρέμεινε στο επίκεντρο του μετεγγραφικού ενδιαφέροντος και σήμερα, αφού προχώρησε σε πενταπλό «χτύπημα». Απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον ΑΠΟΕΛ τον 23χρονο τερματοφύλακα Νεόφυτο Μιχαήλ και τον 20χρονο μέσο Γιώργο Χριστοδούλου. Επίσης ανακοινώθηκαν οι Θανάσας Μουλόπουλος, Νταβίντ Πόλιανετς και Μπανέλ Νικολίτσα.

«Έχω πολλά να προσφέρω ακόμη στο ποδόσφαιρο και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Επέλεξα τον Άρη γιατί ήταν η καλύτερη πρόταση που είχα. Υπήρξαν συζητήσεις με δύο ομάδες από τη Ρουμανία σε χαμηλότερο επίπεδο, αλλά επέλεξα να πάω στο εξωτερικό. Είμαι στο τέλος της καριέρας μου και σκέφτηκα την οικογένειά μου», ανέφερε ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής σε ΜΜΕ της χώρας του για την απόφασή του να έλθει στην Κύπρο.

Τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα των πρασίνων, καθώς επίσης και οι επίσης νεοφερμένοι Νουρεντινόσκι, Ε. Κυριάκου και Μαμμίδης, θα ενσωματωθούν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις της ομάδας, που μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα γίνονται υπό την καθοδήγηση του γυμναστή Γιαννάκη Κλεάνθους, αφού ο προπονητής Νικόλας Μαρτίδης βρίσκεται στη Ρόδο για προπονητικό σεμινάριο.

Επίσης, συμβόλαιο δύο χρόνων υπέγραψε ο 33χρονος Γερμανός μέσος Κρίστιαν Μιούλερ, ο οποίος στη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν αρχικά στη Βάσας Ουγγαρίας, με την οποία είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ και ακολούθως στην Πράσια Μιούνστερ χωρίς όμως να σκοράρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ