aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠλάνο με ερωτηματικό στον Άρη

Πλάνο με ερωτηματικό στον Άρη

Μία ημέρα πριν από το σημαντικό ματς με τη Δόξα στο Μακάρειο, το οποίο μπορεί να αποδειχτεί κρίσιμο για τη μάχη του υποβιβασμού, ο Νικόλας Μαρτίδης έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό αναφορικά με την ενδεκάδα. Ουσιαστικά, το μεγαλύτερο ερωτηματικό αφορά στη μία από τις δύο θέσεις των ακραίων επιθετικών.

Αυτό προκύπτει, τουλάχιστον, από τις προπονήσεις των πρασίνων. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, λοιπόν, το επικρατέστερο σχήμα είναι το ακόλουθο: Τερματοφύλακας ο Γιαννακόπουλος, κεντρικοί αμυντικοί οι Βέλνα και Αλβαρεθ, ακραίοι μπακ οι Ράσμους και Ευσταθίου. Μέσοι θα είναι οι Αουρέλιο, Παχίπης και Μάρτινς. Όσο για την επίθεση, εξτρέμ θα είναι ο Γιούσεφ και ένας εκ των Αλβαράδο και Αντωνίου (φωτό δεξιά), ενώ σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Μαραγκουδάκης.

Βεβαίως, όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη, καθώς απομένει άλλη μία προπόνηση. Ωστόσο, σε μεγάλο ποσοστό αυτό αναμένεται να είναι το σχήμα του αυριανού αγώνα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει μπροστά της ένα σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο χρειάζεται πλήρη αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα. Δεν θα είναι το τέλος του κόσμου, αν κάτι δεν πάει καλά και ηττηθεί, καθώς θα υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια και θα υπάρχει ακόμη το προβάδισμα στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αν όμως κερδίσει ο Άρης, θα ξεφύγει έξι βαθμούς από την ουραγό του β’ γκρουπ. Σε αυτό το ενδεχόμενοι, οι πράσινοι θα είναι σε θέση να προχωρήσουν πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, αφού μελέτησε τη Δόξα και προετοίμασε αναλόγως την ομάδα της Λεμεσού.

Περιμένει πολλά από την ανασταλτική λειτουργία, μα και από την αποτελεσματικότητα των επιθετικών. Πρόκειται για αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες που θέλουν πολύ τη νίκη και είναι πιθανό να κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ