Νέο δυνατό φιλικό τεστ

Κόντρα σε μια πιο έτοιμη και ποιοτική ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, το παιχνίδι θα αποτελέσει πολύ καλή δοκιμασία για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πριν αφήσει την Αθήνα για τη Σλοβενία, ο Άρης θα δώσει νέο φιλικό σήμερα (18:30, Novasports 1) με την ΑΕΚ στο γήπεδο του Θρασύβουλου, στη Φυλή. Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 6-1 από τον Παναθηναϊκό προχθές, δείχνοντας πως ακόμη θέλουν πολλή δουλειά.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης θα έχει άλλη μια ευκαιρία σήμερα για να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας, που θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του μήνα στο Μάριμπορ.

CYTAVISION - Live Sports

Κόντρα σε μια πιο έτοιμη και ποιοτική ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, το παιχνίδι θα αποτελέσει πολύ καλή δοκιμασία για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Πριν από την αναχώρηση για την Αθήνα, στο φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αν και με αρκετές απουσίες είχε παρουσιάσει καλά δείγματα.

Εξάλλου, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας προστέθηκε ο τερματοφύλακας Σίμος Τσιάκκας και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Αλβάρεθ Μενέντεθ, ενώ τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν άλλες τρεις κινήσεις, οι οποίες θεωρούνται απαραίτητες για να μπορέσει ο Ελλαδίτης προπονητής να παρουσιάσει δυνατό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα.