aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜέσα ο Μάρκος, παρελθόν ο Νάνο

Μέσα ο Μάρκος, παρελθόν ο Νάνο

Στον Άρη προετοιμάζονται εντατικά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το ματς θα αποτελέσει την πρεμιέρα για την αντίπαλο στο νέο της γήπεδο, με τους πράσινους της Λεμεσού να θέλουν να της χαλάσουν το πάρτι.

Μετά τις μέτριες εμφανίσεις και τα μη ικανοποιητικά αποτελέσματα, στους ποδοσφαιριστές έχει μιλήσει ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους, σημειώνοντας πως επιβάλλεται να κοιτάξουν μπροστά, βοηθώντας την ομάδα και τον προπονητή τους.

Στο πρόσωπο του τελευταίου υπάρχει  πλήρης εμπιστοσύνη και αυτό που πιο πολύ αναμένουν όλοι, είναι οι ποδοσφαιριστές να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους. Στη διάθεση του Θαλή Θεοδωρίδη είναι ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, ο οποίος ξεπέρασε  το πρόβλημα του τραυματισμού του. Η επιστροφή του Ελλαδίτη επιθετικού αναμένεται πως θα δώσει ώθηση στην ομάδα προκειμένου να γίνει πιο απειλητική και να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ.

Στο μεταξύ παρελθόν αποτελεί ο Νάνο. Ο Αργεντινός μέσος δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί, προβάλλοντας τη δικαιολογία πως δεν είχε μαζί του την οικογένεια. Αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας και χθες αναχώρησε για την πατρίδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ