aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜε σύνθημα την αλλαγή

Με σύνθημα την αλλαγή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άρης χρειάζεται άμεσα βαθμούς και δεν έχει σημασία με ποιους θα βρεθεί αντίπαλος. Ο μήνας που διανύουμε, είναι σημαντικός και οι πράσινοι καλούνται να αλλάξουν πλεύση. Το ερχόμενο Σάββατο θα υποδεχτούν την ΑΕΚ και μοναδικός στόχος θα είναι η νίκη, η οποία θα ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά την ομάδα.

Ο Άρης δεν κατάφερε να σταθεροποιήσει την απόδοσή του, δεν είχε το γκολ και γενικά δεν έβγαζε την εικόνα που ήθελε και ο προηγούμενος προπονητής, Νικόλας Μαρτίδης. Ένας από τους λόγους της αστάθειας ήταν η έλλειψη χημείας. Η ενδεκάδα, σε σχέση με πέρσι, ήταν αλλαγμένη  και αυτό επηρέασε.

Είναι καιρός να αλλάξει, όμως, και η απόδοση των ποδοσφαιριστών. Ο Γιάννης Χριστόπουλος που ανέλαβε δεν κρατά μαγικό ραβδί και πιο πολύ την τύχη της ομάδας τους, κρατάνε οι ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Λεμεσού, Σταύρος Δημοσθένους, από την πλευρά του, σκοπεύει να βάλει πίεση στους ποδοσφαιριστές, για να έλθουν οι πρώτες επιτυχίες.

Εν τω μεταξύ, η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει σήμερα από τη Ρουμανία (ψες ήταν προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό με την Κλουζ) και αύριο οι πράσινοι θα μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Τσίρειο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο η ομάδα της Λεμεσού θα μετακομίσει για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος στο Παφιακό. Μέχρι κανένα σημείο επαφής δεν έφερε αποτέλεσμα στις διαβουλεύσεις με τον ΓΣΟ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ