aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜε αλλαγές για το πρώτο τρίποντο

Με αλλαγές για το πρώτο τρίποντο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άρης αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος απέναντι στην Ανόρθωση στο Τσίρειο την Κυριακή, απ’ ό,τι στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει ψηλές φιλοδοξίες, που φθάνουν μέχρι και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, στον Άρη την έχουν ανάγκη για πολλούς λόγους, κυρίως ψυχολογικούς, καθώς η συνέχεια προβλέπεται αρκετά δύσκολη. Όσο πιο νωρίς έλθουν οι βαθμοί, τόσο το καλύτερο. Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν βοηθητική για τον Θαλή Θεοδωρίδη, καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να ετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του για το σημαντικό μεθαυριανό παιχνίδι.

Ο Βασίλης Σκούρτης είναι έτοιμος και μάλλον θα είναι στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας θέση στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ιφεάνο Ονίλο προπονείται κανονικά και το πιο πιθανό, είναι πως θα βρίσκεται στην αποστολή.

Στις άλλες θέσεις προβλέπονται μια-δυο αλλαγές. Ο Ελλαδίτης τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις έχει δώσει έμφαση στη μεσαία γραμμή, καθώς εκεί προβλέπεται πως θα δοθούν οι περισσότερες μάχες. Το σίγουρο είναι πως, σε τρίτο παιχνίδι οι πράσινοι θα παρουσιαστούν και πάλι με νέα ενδεκάδα, με τον στόχο να είναι πάντα ο ίδιος, η νίκη.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», μετά από δύο ισοπαλίες με Καρμιώτισσα και Απόλλωνα, θα κυνηγήσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, επί ενός φιλόδοξου αντιπάλου όπως είναι η Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ