aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΗ επιστροφή του Σκούρτη

Η επιστροφή του Σκούρτη

O Βασίλης Σκούρτης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και όπως έδειξε στο φιλικό με την Πάφο (2-2) θα είναι έτοιμος στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση. Ο Ελλαδίτης επιθετικός, που άφησε καλές εντυπώσεις στα φιλικά, έχασε και τα δύο ματς πρωταθλήματος. Ταλαιπωρήθηκε από ένα μυϊκό τραυματισμό.

Μετά και την αποχώρηση του Κύπρου δεν υπάρχει άλλος κλασικός επιθετικός και ο Σκούρτης θεωρείται απαραίτητος για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη. Τα γκολ του Άρη στο φιλικό με την Πάφο πέτυχαν οι Μαραγκουδάκης με κεφαλιά και Νάνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο νεοαποκτηθείς Γιούσεφ, όπως και ο Μουκάνζα. Οι πράσινοι έδειξαν καλό πρόσωπο μεσοαμυντικά στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος, όμως επιθετικά παρουσίασαν αδυναμίες. Εκφράζεται η πίστη πως, με την επάνοδο του Σκούρτη η ομάδα θα έχει και το εύκολο γκολ.

Οι πράσινοι από σήμερα θα εισέλθουν σε ρυθμό προετοιμασίας για το δύσκολο ματς της 3ης αγωνιστικής. Από αύριο θα επανέλθουν στις προπονήσεις και ο διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων, οι Παναγή, Αντωνίου, Φράγκου και Παχίπης.

Οι δύο πρώτοι ήταν βασικοί στο ματς με την Τουρκία, ενώ οι άλλοι δυο αγωνίστηκαν ως αλλαγή. Η παρουσία των τεσσάρων νεαρών του Άρη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, κάνει περήφανους όλους στον σύλλογο, ενώ φανερώνει πως το μέλλον της ομάδας είναι ευοίωνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ