aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓνωρίζουν πως έχουν βουνό να ανέβουν

Γνωρίζουν πως έχουν βουνό να ανέβουν

Η νίκη επί της Δόξας έφερε άλλον αέρα στον Άρη. Ήταν η επιτυχία που χρειαζόταν η ομάδα της Λεμεσού σε μια σημαντική καμπή του πρωταθλήματος ώστε να αρχίσει να παίρνει τα πάνω τους. Οι ποδοσφαιριστές ανέβηκαν ψυχολογικά, όμως γνωρίζουν πως έχουν βουνό να ανέβουν για να φτάσουν σε αυτό που θέλουν και δεν είναι τίποτε άλλο από την παραμονή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία. Οι 13 βαθμοί δεν εξασφαλίζουν κάτι στον Άρη και μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου καλούνται οι παίκτες να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να αυξήσουν τη συγκομιδή της ομάδας για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, είδε με  ικανοποίηση τις δύο προσθήκες που έχουν γίνει, τους Κούσα και Εγγλέζου, να έχουν καλή απόδοση στην παρθενική τους παρουσία. Αυτό είναι ασφαλώς θετικό, γιατί αυξάνονται οι επιλογές ενόψει της συνέχειας. Αύριο οι πράσινοι της Λεμεσού έχουν δύσκολη έξοδο καθώς θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, όμως είναι αποφασισμένοι να παλέψουν το παιχνίδι και να κάνουν τα πάντα για να πάρουν το βαθμολογικό όφελος.

Εκτός πλάνου είναι ο Μαραγκουδάκης που έφθασε στο όριο των κίτρινων καρτών, αλλά και ο Ενγκολό που είναι τραυματίας. Ο Γιούσεφ που δεν ξεκίνησε στην αναμέτρησης της περασμένης Δευτέρας θα πάρει φανέλα βασικού, όπως και ο Παναγή, που είχε πάρει τη θέση του Ενγκολό. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και ο Φράγκου, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ