aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓια ένα νέο θετικό ξεκίνημα

Για ένα νέο θετικό ξεκίνημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άλλη μια δύσκολη αποστολή έχει ενώπιον του ο Άρης, εν μέσω της ανάγκης του για αγωνιστική βελτίωση. Την ερχόμενη Δευτέρα, η ομάδα της Λεμεσού θα παρουσιαστεί στο «ΑΕΚ Αρένα» για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Ένα παιχνίδι με πολλές δυσκολίες για τους πράσινους της Λεμεσού, οι οποίοι ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν αλλά προετοιμάζονται εντατικά με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι να αναχαιτίσουν τους αντίπαλους φορ, να κυνηγήσουν το σκοράρισμα και το βαθμολογικό κέρδος. Ουσιαστικά, θέλουν ένα νέο ξεκίνημα καθώς μέχρι σήμερα η εικόνα τους δεν ήταν και η καλύτερη.

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΖ στο Τσίρειο, είδαν κατάματα την αλήθεια που δεν είναι άλλη από τη χαμηλή στάθμη της απόδοσής  τους. Ο Θαλής Θεοδωρίδης είναι επικεντρωμένος στην προσπάθειά του να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές ώστε να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν στους προηγούμενους αγώνες.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός ίσως χρειαστεί να προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές, πιθανόν στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Η βελτίωση βέβαια περνά μέσα από την καλή ψυχολογία και την ομαδικότητα, γι’ αυτό και ο προπονητής ψάχνει τη χημεία που χρειάζεται η ενδεκάδα του για να πάει μπρος.

Ανησυχία αλλά και υπομονή

Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τη θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης, ωστόσο αναγνωρίζουν πως είναι νωρίς ακόμα για οριστικά συμπεράσματα. Η διοίκηση του συλλόγου της Λεμεσού, όπως και οι φίλοι της ομάδας, περιμένουν πως οι ποδοσφαιριστές θα ανεβάσουν την απόδοσή τους. Ένας τομέας ευθύνης (και) του Θαλή Θεοδωρίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ