aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΦρένο στο «φύγε εσύ, έλα εσύ»

Φρένο στο «φύγε εσύ, έλα εσύ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι νωρίς για να τεθούν στόχοι για τη νέα σεζόν. Προς το παρόν στον Άρη επιθυμούν να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Η χρονιά επεφύλαξε πολλές δυσκολίες, γιατί μπορεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να έμεινε στην κατηγορία, όμως κανείς δεν ξεχνά ότι στις πρώτες έξι αγωνιστικές η ομάδα δεν είχε «σταυρώσει» νίκη.

Είχε μόλις ένα βαθμό από την 2η αγωνιστική με το 1-1 στο Τσίρειο με τον Ερμή. Η πρώτη νίκη ήλθε την 7η αγωνιστική (νίκησε 2-1 στο Τσίρειο το Παραλίμνι) αφού αντικαταστάθηκε ο Άκης Αγιομαμίτης από τον Εουγκέν Νεαγκόε.

Τον Ρουμάνο διαδέχθηκε  ο Κώστας Καϊάφας, ενώ σε δύο παιχνίδια την ομάδα κοούτσαραν ως υπηρεσιακοί οι Διονύσης Διονυσίου και Μιχάλης Σεργίου. Ήδη στον Άρη είναι πολύ κοντά στην πρόσληψη του Βέλγου τεχνικού Φρεντερίκ Βάντερμπιστ.

Οι πράσινοι κατάφεραν να επιβιώσουν έχοντας τη σεζόν που πέρασε μια δοκιμασμένη συνταγή και φαίνεται ότι θα τη διατηρήσουν και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Και δεν είναι άλλη από τη χρησιμοποίηση Κύπριων ποδοσφαιριστών. Η σεζόν ήταν εξαιρετική για τους «άβγαλτους» νεαρούς Λοΐζου, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Παναγή, Κυριάκου, Αντωνίου, Κύπρου, Παχίπη, Μαλεκκίδη και Ιερείδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ