aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕβδομάδα σημαντικών αποφάσεων στον Άρη

Εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων στον Άρη

Εβδομάδα εξελίξεων αυτή που μπαίνουμε για τον Άρη, με τον Σταύρο Δημοσθένους να καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με το φρεσκάρισμα του έμψυχου δυναμικού. Είναι νωρίς για να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο, αλλά αρκετοί θα αποχωρήσουν και λίγοι θα συνεχίσουν στη νέα σεζόν. Παράλληλα με τις αποχωρήσεις, θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή.

Ο Νίκος Παναγιώτου θα μιλήσει με τον πρόεδρο και αν βρεθούν κοινές συνισταμένες ο Κύπριος τεχνικός θα παραμείνει στη θέση του. Στο μικρό χρονικό διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο του Άρη, δεν πρόλαβε να δείξει έργο, όμως είναι δουλευταράς, έχει τις γνώσεις και ταυτίζεται η φιλοσοφία του με αυτήν του Σταύρου Δημοσθένους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν παραμείνει στο πόστο του θα αλλάξουν πολλά στο έμψυχο δυναμικό. Θα έλθουν και έμπειροι παίκτες για να μπορέσει ο Άρης να επανέλθει άμεσα στην Α’ Κατηγορία. Είναι πλήγμα ο υποβιβασμός, δεν είναι όμως και το τέλος του κόσμου. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχουν ξαναβρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και ασφαλώς θα βρουν τις λύσεις για να επανέλθουν δριμύτεροι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ