aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈγινε η ζωή του ακόμη πιο ζόρικη

Έγινε η ζωή του ακόμη πιο ζόρικη

Ξανά στην προτελευταία θέση βρέθηκε ο Άρης μετά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής και όλα δείχνουν πως η ζωή του μέχρι το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος θα είναι αρκετά ζόρικη. Η ήττα ήταν βαριά από την ΑΕΚ και προβλημάτισε την τεχνική ηγεσία.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι άφησαν καλές εντυπώσεις, στην επανάληψη… βυθίστηκαν και παραδόθηκαν στις ορέξεις των αντιπάλων τους. Υπάρχουν παιχνίδια στη συνέχεια, στα οποία καλείται να ορθώσει ανάστημα και να πάρει τους βαθμούς που θα τον διατηρήσουν στην Α’ Κατηγορία. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο θα επανέλθει ο Μαραγκουδάκης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της για τον αγώνα που ακολουθεί, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να ποντάρει στο ανέβασμα των ποδοσφαιριστών του στα παιχνίδια που ακολουθούν. Μετά τον Απόλλωνα, ο Άρης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό, σ’ ένα από τα παιχνίδια στα οποία η ομάδα της Λεμεσού θα παρουσιαστεί σε πλήρη ετοιμότητα για τη νίκη που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ