aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑνέβηκε στην κρίσιμη καμπή

Ανέβηκε στην κρίσιμη καμπή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ   

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην Αναγέννηση, όμως το ματς που ακολουθεί με τη Δόξα θεωρείται κομβικής σημασίας. Η προσοχή είναι στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο στάδιο. Ρίχνοντας μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα θα αντιληφθεί εύκολα κάποιος, τη σημασία που έχει για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» το αποτέλεσμα του αγώνα.

Με νίκη ο Άρης πάει στο συν δέκα από την επικείμενη αντίπαλό του, ενώ με ήττα η διαφορά θα πάει στο συν τέσσερα. Το θετικό είναι πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό έχει δημιουργήσει κλίμα αισιοδοξίας.

Ο Νικόλας Μαρτίδης, μέσα από τους τελευταίους αγώνες, βρήκε τη συνταγή για να αποδίδει καλά η ομάδα του. Έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια οι Σκούρτης, Μαραγκουδάκης, Γιούσεφ και Γκονσάλες (φωτό), ενώ ο Αουρέλιο «έδεσε» την ομάδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Παράλληλα, οι Ράντου και Ράσμους καλύπτουν με επιτυχία τα άκρα της άμυνας προσδίδοντας σιγουριά, όπως και επιθετικές λύσεις όταν η ομάδα ανεβαίνει στην αντίπαλη περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ