aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑλλαγμένος για το όφελος

Αλλαγμένος για το όφελος

Με τις αποχωρήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, είναι λογικό πως το απόγευμα θα δούμε έναν καινούργιο Άρη. Κόντρα στην Ανόρθωση, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετική για να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος. Βρίσκεται ήδη σε δύσκολη βαθμολογική θέση και θέλει να ανασυνταχθεί και να κοιτάξει στα μάτια όλους τους αντιπάλους.

Εκτός από αυτούς που αποχώρησαν λοιπόν (Αουρέλιο, Μεντζέντοβιτς, Νικολίτσα, Αλέξε και Λεονάρντο), υπάρχουν αμφιβολίες για τον Γιούσεφ, ο οποίος δεν προπονήθηκε κανονικά στη διάρκεια της εβδομάδας. Εκτός πλάνου θα είναι και ο Ιονίτσα, λόγω καρτών, αλλά και ο Χριστοφόρου που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση του και ίσως οδηγηθεί σε επέμβαση.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα ανακατέψει την τράπουλα για να βρει την καλύτερη συνταγή απέναντι σε μια ομάδα, όπως είναι η Ανόρθωση, που βρίσκεται αήττητη στη δεύτερη θέση. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά σε όλες τις γραμμές και αγωνιστική πειθαρχία για να μπορέσει πρώτα να μην δεχθεί γκολ και μετά να κυνηγήσει το γκολ. Μέσα στο Τσίρειο είναι σίγουρο πως δεν θα περιοριστεί μόνο σε παθητικό ρόλο, γιατί αν σκέφτεται μόνο πώς δεν θα δεχθεί γκολ, θα δυσκολευτεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Εξού και στις προπονήσεις δοκίμασε σχηματισμό 4-4-2, με δίδυμο κορυφής τους Πάγκαλο και Μαραγκουδάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ