aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑχ, αυτά τα πέναλτι…

Αχ, αυτά τα πέναλτι…

Ο Αουρέλιο έχασε το πέναλτι στις καθυστερήσεις και ο Άρης έχασε  και την ευκαιρία να φύγει και με τους τρεις βαθμούς από το Μακάρειο. Πέναλτι είχε χάσει ο Άρης στο ίδιο χρονικό σημείο και με την ΑΕΛ, αλλά σε εκείνο το παιχνίδι η «τιμωρία» ήταν πιο σκληρή γιατί στις καθυστερήσεις δέχθηκε γκολ και έχασε τον αγώνα.

Σημασία έχει πως πήρε τον ένα βαθμό, όμως θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να ξεκολλήσει από την τωρινή του θέση και να νοιώσει πιο ασφαλής. Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ο Άρης πιο  πολύ ενδιαφερόταν να μην δεχθεί γκολ. Ο Νουρεντινόσκι είχε πολλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Ολυμπιακός ήταν πιο δραστήριος, με τον Άρη να έχει καλή απόδοση στο τελευταίο εικοσάλεπτο.  Στο καλό του διάστημα μάλιστα κατέγραψε δύο πολύ καλές ευκαιρίες.

Αρχικά στο 71’ όταν μετά από σέντρα του Μουλόπουλου και κεφαλιά του Αλέξε η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι. Η μπάλα κόλλησε στην γραμμή μέχρι που πρόλαβαν να διώξουν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού. Η δεύτερη ευκαιρία καταγράφηκε δύο λεπτά αργότερα με τον Αλέξε να κάνει το πλασέ και την μπάλα να κτυπά σε σώματα αμυντικών. Ο Άρης έχασε την ευκαιρία με το πέναλτι  στο τέλος, όμως καταγράφεται η καλή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, με τον Γιάννη Χριστόπουλο, από τον πάγκο και τις αλλαγές που επιχείρησε προς το τέλος για να  δώσει ώθηση στην ομάδα του για τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ