aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑπόλλων: Τα εξαφάνισαν!

Απόλλων: Τα εξαφάνισαν!

Το αναμενόμενο sold out ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Απόλλων, για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα.

Αναλυτικά: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια τα οποία αναλογούν στην ομάδα μας ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ έχουν εξαντληθεί.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων παρακαλούνται να τοποθετήσουν εγγράφως το όνομα και τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας στο πίσω μέρος του εισιτηρίου, μετά από απαραίτητη προϋπόθεση την οποία έθεσε η γηπεδούχος ομάδα της ΑΕΚ (την ίδια διαδικασία ακολουθούν όλοι ανεξαιρέτως οι φιλοξενούμενοι οπαδοί στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ).

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι θα την ακολουθήσουν στην Λάρνακα όπως την στηρίξουν σε κόσμια και αθλητοπρεπεί πλαίσια, και όπως σεβαστούν τις εγκαταστάσεις του σταδίου της ΑΕΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ