aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΥπερασπιστές του τίτλου

Υπερασπιστές του τίτλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο στόχος είναι διπλός στον Απόλλωνα. Από τη μια η κατάκτηση του πρωταθλήματος και στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν οι ποδοσφαιριστές του θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την ανατροπή των σε βάρος τους δεδομένων. Από την άλλη, είναι ο θεσμός του κυπέλλου, όπου η κατάκτησή του παραμένει δέλεαρ για ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, αφού εκτός των άλλων είναι και οι κάτοχοι του τίτλου.

Οι κυανόλευκοι καλούνται να υπερασπιστούν με όλες τους τις δυνάμεις τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποκλείσουν πρώτα την Ανόρθωση, προτού διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό της 24ης  Μαΐου.

Συνεπώς, για να ελπίζουν πως ένας από τους δύο φετινούς τίτλους θα γίνει δικός τους θα πρέπει το απόγευμα να κάνουν το πρώτο βήμα παίρνοντας το αποτέλεσμα που θα τους δίνει ελπίδες για τον επαναληπτικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε μία εβδομάδα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή,  είδε την ομάδα του στο ντέρμπι με την ΑΕΛ να μη βγάζει το πάθος και τη σπιρτάδα που είχε σε άλλους αγώνες. Της έλειψε η φαντασία και το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν για  να επιβληθεί.

Το απόγευμα όμως για να μη χάσει την παρτίδα με την Ανόρθωση, θα πρέπει να τα δώσει όλα για να φτάσει στο γκολ. Εκτός πλάνων θα είναι μόνο οι Γκιέ Γκιέ και Μπεντόγια. Ο Ρομπέρζ επιστρέφει και συνεπώς ο Χάμπος Κυριάκου θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, στη μεσαία γραμμή δίπλα από τον Σατσέτι. Δεν αποκλείεται στην κορυφή να χρησιμοποιηθεί ο Πίεχ και να μείνει εκτός ο Μαγκλίτσα.

Μπορεί όμως να τους δούμε και τους δύο μαζί στην κορυφή και να μείνει εκτός ο Παπουλής, ο οποίος με την ΑΕΛ παρουσιάστηκε πεσμένος αγωνιστικά. Εκεί που χρειάζεται προσοχή και το γνωρίζουν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές, είναι στα μετόπισθεν. Δεν θα πρέπει να δεχθούν γκολ, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, η προσπάθειά τους θα γίνει πιο δύσκολη στον επαναληπτικό.

Τέσσερα ματς σε έντεκα μέρες!

Πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ, είχε γραφτεί και είχε τονιστεί, πως ο Απόλλωνας θα είχε μπροστά του ένα δύσκολο πρόγραμμα. Με την αλλαγή στο πρόγραμμα και τη μεταφορά των επαναληπτικών του κυπέλλου στις 3 Μαΐου, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Θα αντιμετωπίσει σήμερα την Ανόρθωση, την Κυριακή θα μεταβεί στη Λάρνακα για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη ΑΕΚ και τρεις μέρες μετά θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στον επαναληπτικό του κυπέλλου. Τέσσερα ματς σε έντεκα μέρες! Και με βάση το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα της ομάδας του, ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να κάνει και την ανάλογη διαχείριση, μοιράζοντας τον χρόνο και σε άλλους, ενώ Σατσέτι και Μαγκλίτσα δεν θα αγωνιστούν στο παιγνίδι με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ