aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Το όνειρο άρχισε να γίνεται πραγματικότητα…»

«Το όνειρο άρχισε να γίνεται πραγματικότητα…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απανταχού Απολλωνίστες είμαστε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας. Το όνειρο άρχισε να γίνεται πραγματικότητα και όλα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους. 7 παιχνίδια 7 τελικοί! Δυστυχώς ενώ τώρα θα μιλούσαμε για τρελές εκδρομές, οι δημιουργοί του γελοίου αυτού νόμου δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από το να ΜΗΝ δηλώσουμε ΠΑΡΩΝ σε όλα. Το Τσίρειο μας όμως θα πρέπει να το διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού και να παραμείνει το ίδιο αφιλόξενο όπως το παιχνίδι της Κυριακής.

Περνώντας στο παιχνίδι της Κυριακής θέλουμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στους ποδοσφαιριστές μας που έκαναν το καθήκον τους και πλέον ο τίτλος βαδίζει ολοταχώς προς ΛΕΜΕΣΟ! Ο χρόνος κυλάει μάγκες, ο ενθουσιασμός στις τάξεις της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ και γενικά κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ είναι μεγάλος γι’ αυτό αυτή την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ετοιμάζουμε ένα ΠΑΡΤΥ ΤΙΤΛΟΥ με άφθονο ποτό, τραγούδι και τα μαγκάλια να ανάβουν από νωρίς !

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ! Επίσης το καθιερωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου για τα αδέλφια μας θα πραγματοποιηθεί την 1ηΑπριλίου όπως κάθε χρόνο στα γήπεδα NOVA SPORTS στη Μέσα Γειτονιά. Ξεκινούμε αυστηρά στις 09:30 το πρωί. Κάθε ομάδα δικαιούται να έχει μέχρι 7 άτομα και το κόστος ανά ομάδα είναι στα €60.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Υ.Γ.: ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ

Υ.Γ. 1: ΑΔΕΛΦΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

Υ.Γ. 2: Το όλο σκηνικό που πάει να στηθεί στην ΚΟΠ το μόνο που μας προκαλεί είναι αηδία. Θα επανέλθουμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ