aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΘέλουν για αρχή έναν εύκολο αντίπαλο

Θέλουν για αρχή έναν εύκολο αντίπαλο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σήμερα το απόγευμα ο Πέδρο Εμανουέλ θα γνωρίζει τον αντίπαλο της ομάδας του στην Ευρώπη. Ανάλογα θα προσαρμόσει και τα σχέδια του για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Στις 14.00 οι κυανόλευκοι θα πληροφορηθούν τον αντίπαλο τους για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τα παιχνίδια θα γίνουν στις 28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου.

Εξετάζοντας τις ομάδες που έχουν πιθανότητες να βρεθούν στον δρόμο του Απόλλωνα, «ανεπιθύμητα» ονόματα (λόγω δυναμικότητας) θεωρούνται οι Νέφτσι Μπακού, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Λουκέρνη Ελβετίας, Βιντεότον, ΑΕΚ Αθηνών, ΑΙΚ, Σλάβια Πράγας και φυσικά η Γκρασχόπερς.

Δεν πρόκειται για μεγαθήρια, αλλά στην παρούσα φάση, θα είναι καλύτερα να του «πέσει» κάτι πιο βατό. Βέντσπιλς Λετονίας, Ντέμπρετσεν Ουγγαρίας, Βιιτόρουλ και Παντούρι Ρουμανίας, είναι ομάδες στα μέτρα του Απόλλωνα. Βέβαια, ούτε λόγος για υποτίμηση οποιουδήποτε αντιπάλου, καθώς πριν από ένα χρόνο την είχαν πατήσει από έναν υποδεέστερο αντίπαλο, την Καμπάλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ