«Θα είσαι εσύ ο επόμενος αγαπημένος της δυτικής;»


Με ανακοίνωση του ο Απόλλων ενημερώνει για τα ταλέντα που «αναδύθηκαν» από την ακαδημία του, αναφέρεται στον στόχο και στη φιλοσοφία των κυανόλευκων… φυτωρίων και τονίζει «η κυπριακή «Μασία» θα συνεχίσει απρόσκοπτα το αξιοζήλευτο έργο της και τον απώτερο σκοπό της δημιουργίας της.

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή περνά μέσα από τις ιστορικές ακαδημίες του Απόλλωνα. Θα είσαι εσύ ο επόμενος αγαπημένος της δυτικής;.

Αναλυτικά: «Οι Χαράλαμπος Κυριάκου, Μάριος Στυλιανού, Χρίστος Γουίλερ, Ιωάννης Πίττας, Θεόδωρος Ιωσηφίδης, Άλιστερ Ρεϊονλντς, Στυλιανός Στυλιανού, Μάριος Παπαχριστόφορου, Πέτρος Ψύχας και Παναγιώτης Παναγιώτου είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναδείχθηκαν μέσα από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, δίνοντας συνέχεια στο επιβλητικό έργο το οποίο παράγει από τα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Μία ακαδημία η οποία δικαίως χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία στο νησί καθώς ανέδειξε τεράστιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στην ομάδα μας, στις Εθνικές μας ομάδες και όχι μόνο.

Ο Απόλλων αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια τον ιδανικότερο προορισμό όχι μόνο σε Κύπριους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές άλλα και στις μικρές ηλικίες, καθώς η πολίτικη του συλλόγου για προώθηση και ανάδειξη του Κύπριου ποδοσφαιριστή απέχει κατά πολύ από την δεύτερη ομάδα η οποία προσπαθεί να κάνει κάτι ανάλογο.

Στόχος και φιλοσοφία της ακαδημίας μας είναι να γαλουχηθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές με εκείνα τα αναγκαία στοιχεία σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο, έτσι ώστε να αποκτήσουν την κατάλληλη παιδεία η οποία θα τους βοηθήσει να προαχθούν τόσο ποδοσφαιρικά όσο και κοινωνικά.

Ο Απόλλων θα επιδιώξει για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο να προωθήσει και να αναδείξει νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελέσουν τον μέλλον της ομάδας μας αλλά και του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι εξελίχθησαν μέσα από τις ακαδημίες και δεν σταδιοδρόμησαν στην  επαγγελματική μας ομάδα, έχουν εξαιρετικές παρουσίες σε άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, κάτι το οποίο πιστοποιεί την μεγάλη δυναμική των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Η κυπριακή «Μασία» θα συνεχίσει απρόσκοπτα το αξιοζήλευτο έργο της και τον απώτερο σκοπό της δημιουργίας της. Το ποδοσφαιρικό μέλλον του κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή περνά μέσα από τις ιστορικές ακαδημίες του Απόλλωνα. Θα είσαι εσύ ο επόμενος αγαπημένος της δυτικής;».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ