aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣυγκίνηση στην παρουσία του Πεσίροβιτς (pics)

Συγκίνηση στην παρουσία του Πεσίροβιτς (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με αφορμή την παρουσία στην Κύπρο του Σουάτ Πεσίροβιτς, η ομάδα του Απόλλωνα που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα (1990-91) βρέθηκε σε ταβέρνα της πόλης και τα είπαν. Ο Πεσίροβιτς είχε αναδειχθεί εκείνη την σεζόν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 19 γκολ. Οι Σέρβος τιμήθηκε από τους συμπαίκτες του. Από  11 γκολ σημείωσαν οι Πτακ – Τσολάκης. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές εκείνης της περιόδου ήσαν παρόντες.

Οι Πίττας, Γιαγκουδάκης, Ιωάννοου, Τσολάκης, Χρ. & Γ. Ιωσηφίδης, Μ. Χριστοφή, Χαραλάμπους, Ορφανίδης, Αθανασίου, Τζούρας, Π. Χριστοφή, Αντρελλής, Σοφοκλέους και οι δύο έφοροι Ανδρέας Βιολάρης και Άννινος Σωφρονίου, με τους βοηθούς Κονιώτη – Κακουλλή  θυμήθηκαν τις μεγάλες στιγμές της περιόδου 1990- 91 με πρόεδρο τον Πάμπο Γεωργιαδη και προπονητή τον Ντίτελμ Φέρνερ.

Οι θύμησες του παρελθόντος θα συνεχιστούν, καθώς στις 29 του μηνός αναμένεται στην Κύπρο, ο Ευγένιος Πτάκ. Άλλη μια μεγάλη φυσιογνωμία του Απόλλωνα, με τον Πολωνό να στέφεται και κυπελλούχος την επόμενη σεζόν (1991-92), όταν με δικό του γκολ, ο Απόλλωνας είχε κερδίσει με 1-0 την Ομόνοια στον τελικό του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ