aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣύμπτωση ή όχι;

Σύμπτωση ή όχι;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το γρήγορο γκολ της Αμπερντίν και η αποβολή του Σατσέτι ήταν δύο από τα στοιχεία που συνέβαλαν στην ήττα των κυπελλούχων μας. Πιο πολύ επηρέασε  η έξοδος του μέσου του Απόλλωνα, αφού είναι γνωστό πόσο πολύτιμο εργαλείο είναι για τον προπονητή του.

Σύμπτωση ή όχι, πριν από ένα χρόνο, στις 28 Ιουλίου του 2016, ο Απόλλων αντιμετώπισε εκτός έδρας την Γκρασχόπερς σε παιχνίδι για τον  Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε και στο 87’ ο Σατσέτι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ στις καθυστερήσεις και να χάσει με 2-1 στην Ελβετία.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του. Είναι νωρίς ακόμη για να έχουμε ενδείξεις γύρω από τις σκέψεις που κάνει ο τεχνικός του Απόλλωνα. Μπορεί να δούμε έναν πιο επιθετικό Απόλλωνα την ερχόμενη Πέμπτη, με τον Χάμπο Κυριάκου να είναι ο μοναδικός ανασταλτικός. Είναι και ο Άλεφ, ενώ μπορεί στη μεσαία γραμμή να μετατεθεί ο Πέδρο. Υπάρχει χρόνος και επιλογές για να διαφοροποιήσει το σχήμα του ο τεχνικός του Απόλλωνα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ήττα ανατρέπεται, όμως θα χρειαστεί προσπάθεια και μεγάλη συμβολή του κόσμου. Ο κόσμος της Αμπερντίν είχε συμμετοχή στο προψεσινό παιχνίδι, όμως στο ΑΕΚ Αρένα θα κάνουν «παιχνίδι» οι φίλοι του Απόλλωνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε το κάλεσμα και περιμένει πως το στάδιο της Λάρνακας θα είναι κατάμεστο στον επαναληπτικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ