Στον «Θεό» ο Ντουντού


TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Πανηγυρική επιβεβαίωση της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, η οποία είχε αποκαλύψει στις 19 Ιουνίου το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για την απόκτηση του Ντουντού Παραΐμπα. Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Λεμεσιανής ομάδας ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (24/06) την κατ’ αρχήν συμφωνία με το Βραζιλιάνο αριστερό μπακ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αριστερό ακραίο Ντουντού Παραϊμπα (11-03-1985). Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα και αφού περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τότε θα επικυρωθεί η μεταξύ μας συνεργασία».

Πρόκειται για 31χρονο (11/3/1985) φουλ-μπακ, ο οποίος από το 2013 αγωνίζεται στην Πολωνία και τη Σλασκ Βρόσλαβ. Tην περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια και σημείωσε ένα γκολ, ενώ συνολικά κατέγραψε 86 συμμετοχές και 6 γκολ στα τρία χρόνια παρουσίας του.

O Κάρλος Εδουάρδο ντε Σόουζα Τομέ, όπως είναι το ακριβές ό νομά του, ξεκίνησε την καριέρα του από την Μποταφόγκο κι ακολούθως αγωνίστηκε σε Βιτόρια (Βραζιλία), Αβαΐ (Βραζιλία), Μάρεκ Ντούπνιτσα (Βουλγαρία), Λίτεξ Λόβετς (Βουλγαρία), Βίτζεβ Λότζ (Πολωνία) και Λόμπος (Μεξικό).