aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτην Τούμπα για την τελική πρόβα

Στην Τούμπα για την τελική πρόβα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μια εβδομάδα χωρίζει τον Απόλλωνα από τον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι κυπελλούχοι θα γνωρίσουν αύριο τον αντίπαλό τους (Γκρασχόπερς ή Ρέικιαβικ), τον οποίο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας στις 28 του μήνα (στις 4 Αυγούστου ο επαναληπτικός).

Η αποστολή του Απόλλωνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ουγγαρία, σήμερα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (20:30). Οι κυανόλευκοι θα προβάρουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι απέναντι στην ομάδα του «Δικεφάλου».

Ο Πέδρο Εμανουέλ θα παρατάξει κατά πάσα πιθανότητα την ενδεκάδα που προορίζει για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Υπάρχουν οι επιλογές, παρόλο που παραμένει η εκκρεμότητα με την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, ενώ δεν είναι έτοιμοι οι Παπουλής – Μακρίδης.

Ο Πορτογάλος, μέσα από τα πέντε φιλικά που έδωσε η ομάδα του στην Ουγγαρία, ξέρει καλύτερα από τον καθένα σε ποιους να υπολογίζει για την πρώτη μάχη στο Γιουρόπα Λιγκ. Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως οι δυσκολίες στο διάστημα της προετοιμασίας ήταν πολύ λιγότερες σε σχέση με πέρσι τέτοια περίοδο, όταν αναλάμβανε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των κυανόλευκων. Έχει στη διάθεσή του τον περσινό βασικό κορμό, αλλά και ποιοτικές επιλογές που προστέθηκαν την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Οι κυανόλευκοι έχουν ως δυνατά όπλα τους την ποιότητα, την εμπειρία και τη «δίψα», για να ταξιδέψουν όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Γνωρίζουν από ευρωπαϊκούς αγώνες, καθώς επίσης ξέρουν ότι πολλά μπορεί να κριθούν και στις λεπτομέρειες. Και για να μην χάσουν την ευκαιρία, θα φροντίσουν να είναι από κάθε άποψη έτοιμοι, στις 28 Ιουλίου και στις 4 Αυγούστου, ώστε το ευρωπαϊκό οδοιπορικό να έχει συνέχεια και να φθάσουν όσο πιο μακριά γίνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ