aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣτα πολύ δύσκολα βγήκε νικητής!

Στα πολύ δύσκολα βγήκε νικητής!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν ήταν λίγα τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Χαράλαμπος Κυριάκου στο ξεκίνημα της καριέρας του, όμως πάντοτε τα αντιμετώπιζε με ψυχραιμία, πείσμα και χαμόγελο.

Είχε δίπλα τους κατάλληλους ανθρώπους, που τον βοηθούσαν και κατάφερνε να ξεπεράσει κάθε δυσκολία. Οι δυο σοβαροί τραυματισμοί τα δυο τελευταία χρόνια τον κράτησαν εκτός γηπέδων για μεγάλο διάστημα, όμως πάντα επέστρεφε δυνατός και ορεξάτος.

Οι προπονητές του, γνωρίζοντας τις δυνατότητές του, τον είχαν στην πρώτη γραμμή. Και δεν φάνταζε εύκολο να βρει θέση στην ενδεκάδα, όχι γιατί προερχόταν από τραυματισμούς αλλά γιατί μπροστά του είχε και πολύ καλούς συμπαίκτες. Σατσέτι, Σλάβτσεφ, Μακρίδης, Στογιάνοβιτς και πιο πριν Γκουγιόν, Μεριέμ, Γκριγκόρε και Αμντανί.

Ο 21χρονος διεθνής άσος έδειξε και στα τελευταία παιχνίδια της λήξασας σεζόν πως είναι σπουδαίας πάστας ποδοσφαιριστής. Και έχοντας όλο τα πακέτο του ποδοσφαιρικού ταλέντου, μαζί με τη σεμνότητα που τον διακρίνει, είναι σίγουρο πως τον περιμένουν κι άλλες επιτυχίες.

Έχει ήδη πανηγυρίσει δύο κύπελλα, συμμετείχε δυο φορές σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μπορεί να ξεπεράσει σε συμμετοχές και τίτλους άλλες μεγάλες φυσιογνωμίες του Απόλλωνα, όπως οι Γιαγκουδάκης, Πίττας, Σπόλιαριτς, Τσολάκης, Ιωσηφίδης.

Τα τελευταία χρόνια η απουσία καλών Κύπριων ποδοσφαιριστών ταρακούνησε τη διοίκηση, η οποία φρόντισε να δώσει όλα τα εφόδια στους δικούς της ποδοσφαιριστές, και τώρα εισπράττει με τον καλύτερο τρόπο τους καρπούς για την επιμονή της να μην εγκαταλείψει το κεφάλαιο των «δικών της παιδιών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ