aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΨάχνουν «παραθυράκι»

Ψάχνουν «παραθυράκι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΙΩΡΓΟΥ

Με τα δεδομένα, όπως είχαν πριν μερικές ημέρες, ο Λεάντρο Φρέιρ δεν φαινόταν πως θα συνέχιζε στον Απόλλωνα. Ωστόσο, διά στόματος του εκπρόσωπου Τύπου Φανούριου Κωνσταντίνου, αφήνεται ανοιχτό ένα μικρό «παραθυράκι» για συνέχιση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.

Από την αρχή της μετεγγραφικής περιόδου ο Απόλλων ψάχνει για πρωτοκλασάτο αμυντικό, όμως δεν αποκλείεται, εφόσον δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, να τα βρουν με τον Φρέιρ, που έτσι κι αλλιώς είχε μια γεμάτη σεζόν με καλές παρουσίες.

Εξάλλου, όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κάτω από την επίβλεψη του Ανδρέα Νικολάου. Δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί το πότε θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση, όμως το σίγουρο είναι πως δεν τα βάζει κάτω.

Όταν με το καλό θα επιστρέψει για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Εμανουέλ, θα αποτελέσει μια εσωτερική και πολύ δυνατή προσθήκη για τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ