Προτεραιότητα η απόκτηση δύο στόπερ


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο σχεδιασμός του Απόλλωνα, με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Πέδρο Εμανουέλ. Ο τελευταίος το έκανε ξεκάθαρο στον πρόεδρο, πως η προτεραιότητά του είναι να φέρει στην ομάδα δύο στόπερ.

Είναι η μοναδική θέση, που υπάρχει μεγάλο ποσοτικό και ποιοτικό έλλειμμα. Από τη στιγμή που αποχώρησαν οι Σιμόες και Μοντέιρο και ο Φρέιρ δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του Απόλλωνα, μοναδική επιλογή στα στόπερ είναι ο Αγγελή.

Οι θέσεις στο κέντρο της άμυνας είναι σημαντικές και ο τεχνικός του Απόλλωνα επιθυμεί την αναδιάρθρωση της αμυντικής γραμμής για να μην παρατηρηθούν οι αδυναμίες που κόστισαν αρκετά γκολ τη σεζόν που πέρασε.

Tα κενά που παρουσιάστηκαν σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος, έφεραν την υποχώρηση της ομάδας και της αφαίρεσαν στο τέλος τις πιθανότητες να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον τίτλο.  Για να μπει δυνατά στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η τεχνική ηγεσία ξέρει πως θα χρειαστεί να παρουσιαστεί πανίσχυρη και ανίκητη η αμυντική της γραμμή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ