aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροσωπική υπόθεση του Πέδρο Εμμανουέλ

Προσωπική υπόθεση του Πέδρο Εμμανουέλ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διαχείριση του ρόστερ και η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών των κυπελλούχων αποτελεί προσωπική υπόθεση του Πέδρο Εμανουέλ. Έδειξε πως υπολογίζει σε όλους και πως τους θέλει πανέτοιμους ανά πάσα στιγμή.

Έξι ποδοσφαιριστές, οι Βάλε, Βινίσιους, Ρομπέρζ, Παπουλής, Ντα Σίλβα και Σατσέτι έχουν παίξει ως βασικοί σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό φανερώνει και τις προθέσεις του προπονητή του Απόλλωνα να αλλάζει πρόσωπα και να δίνει ευκαιρίες, όταν η ενδεκάδα του χρειάζεται φρεσκάρισμα.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, όπως οι Μπάρμπαρο, Σαρδινέρο, Πίεχ και Μαγκλίτσα, που ακόμη να βάλουν το στίγμα τους στην ομάδα. Σε μία ή δύο αγωνιστικές θα είναι έτοιμοι να πάρουν τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής και οι δύο που ήταν παροπλισμένοι μέχρι τώρα, ο Μακρίδης και ο Αγγελή.

Όσο οι αγωνιστικές περνούν, οι ανάγκες θα μεγαλώνουν και η πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα φέρνει και άλλους ποδοσφαιριστές στο προσκήνιο. Και η έγνοια του Πέδρο Εμανουέλ και των συνεργατών του είναι όλοι να είναι έτοιμοι ανά πάσαν στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ