Παπουλής και Σεμέδο από την αρχή

Με τον Χάμπο Κυριάκου στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθεί ο Απόλλων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση. Τα πήγε καλά με τον ΑΠΟΕΛ, πολύ καλύτερα απ’ ό,τι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Απόλλωνα.

Μαζί με τον Βινίσιους αποτέλεσαν ένα αδιαπέραστο τείχος. Η αναγκαστική μετατόπιση του νεαρού διεθνούς παίκτη έχει να κάνει με την απουσία του Ρομπέρζ (λόγω της κόκκινης που δέχτηκε με την Ομόνοια) και τον τραυματισμό του Πελαγία. Οι δυο τελευταίοι θα είναι απόντες και στο επικείμενο ματς.

Αλλαγές θα έχουμε και στις άλλες δύο γραμμές. Ο Σεμέδο αναμένεται πως θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου με κάρτες Σατσέτι, ενώ μάλλον θα ξεκινήσει ο Παπουλής που θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Σαρδινέρο (συμπλήρωσε και αυτός κάρτες). Στην επίθεση θα έχουμε άλλη μία αλλαγή, καθώς η απώλεια του Μαγκλίτσα φέρνει στο προσκήνιο τον Γκιέ Γκιέ.

Ο τελευταίος έδειξε πως είναι καλά στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε με τον ΑΠΟΕΛ. Βέβαια υπάρχει και η επιλογή του Πίεχ, ο οποίος μπορεί και να πάρει θέση βασικού στο παιχνίδι της Κυριακής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ