aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαπαναγή: «Ο Απόλλωνας άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα»

Παπαναγή: «Ο Απόλλωνας άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα»

Την άποψη πως ο Απόλλωνας θα μπορούσε να αποκόμιζε βαθμολογικό κέρδος εξέφρασε ο βοηθός προπονητή των γαλάζιων, Περικλής Παπαναγή μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με την Άιντραχτ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ που βρήκε την γεμρανική ομάδα νικήτρια με 3-2. Θυμίζουμε πως ο Σωφρόνης Αυγουστή αποβλήθηκε στο 37’ και γι΄ αυτό δεν μίλησε στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Πολύ ευχαριστημένοι για την απόδοση. Οι παίκτες σε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, έδειξαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν. Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από αυτό το αποτέλεσμα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μας.

Θέλω να μιλήσω για κάποια παιδιά που ξεκίνησαν σήμερα βασικοί, έδειξαν ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε στην συνέχεια. Αλλάξαμε λίγο την τακτική μας σε σχέση με το πρώτο ματς. Την δουλέψαμε μόνο σε δύο προπονήσεις. Η εικόνα μας όμως δικαίωσε τους παίκτες μας. Εκτιμώ ότι στο πρώτο μέρος, είχαμε τις ευκαιρίες για να μην είμαστε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος, είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά όμως χάθηκε η μπάλα, μας βρήκαν ανοργάνωτους στην κόντρα και έγινε το 0-2. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται. Μέχρι να συνέλθουμε, φάγαμε και το τρίτο γκολ. Παρόλα αυτά και σε ένα 0-3 που ήταν πλασματικό…

Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να σκοράρουμε και να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Αν βάζαμε το δεύτερο γκολ στο 80΄, στο 82΄και με τον παίκτη λιγότερο ο αντίπαλος, θα είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την ισοπαλία που θα ήταν ένα μικρό θαύμα. Με την παρουσία της ομάδας μας πέρυσι και φέτος στους ομίλους, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο φετινός και ο περσινός όμιλος είναι Τσάμπιονς Λιγκ όχι Γιουρόπα. Όλα αυτά τα ματς είναι κέρδος, μεγαλώνει η ομάδα.

Αν προέκυψαν τραυματισμοί ενόψει ΑΕΛ: «Όχι δεν έχουμε τραυματισμούς, αλλά όλα αυτά θα εκτιμηθούν αύριο. Δεν έχουμε κάποια απώλεια όμως. Ο Μπρου προπονείται κανονικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ