«Ο Σωφρόνης θα τους δώσει την ευκαιρία να παίξουν στην πρώτη ομάδα»


Aναφορά στην πολύ σημαντική αναμέτρηση της ομάδας Νέων του Απόλλωνα με αντίπαλο την αντίστοιχη του ΘΟΪ κάνει το γραφείο Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας στην επίσημή του ιστοσελίδα.

Αναλυτικά:

“Tην πιο σημαντική νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνουν οι U-21 της ομάδας μας στον αγώνα της Κυριακής (07/05) με αντίπαλο το ΘΟΪ Λακατάμιας ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Ερήμης.

Το συγκρότημα του Βαλεντίνου Κουλουντή θα κυνηγήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα τους χαρίσουν και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Κύπριος τεχνικός δουλεύοντας σκληρά με τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές και την αμέριστη στήριξη από την Διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας βρίσκεται μια ανάσα από την εκπλήρωση των στόχων που τέθηκαν από την αρχή της περιόδου.

Αυτοσκοπός δεν είναι μόνο οι τίτλοι και οι διακρίσεις και σ΄αυτό το επίπεδο, αλλά η ανάδειξη και η προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ά ομάδα.

Αυτό έχει επιτευχθεί καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές της U-21 προπονούνται ήδη με την Ά ομάδα όπως οι Ε. Συλβέστρος, Λεωνίδας Κυριάκου, Μιχάλης Παπαχαραλάμπους, Χαράλαμπος Χατζηχαράλαμπους, Μιχάλης Παπαστυλιανού, Μάριος Αντρέου και Πέτρος Ψύχας.

Ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο κ.Αυγουστή ο οποίος στο άμεσο μέλλον αναμένεται να τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν στην A΄ ομάδα.

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία καλούν τους φίλους της ομάδας μας όπως παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ