Ο πήχης παραμένει ψηλά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν διατεθεί στον Απόλλωνα για τη νέα σεζόν πλησιάζουν τα 900, ικανοποιητικός αριθμός για την εποχή και ασφαλώς θα αυξηθεί μέσα στον Ιούλιο. Η διοίκηση έθεσε τον πήχη ψηλά στη νέα σεζόν και έχει δικαιολογημένα απαιτήσεις από τον κόσμο.

Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θέλουν η δυτική κερκίδα του Τσιρείου να παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα όχι μόνο στα 4-5 μεγάλα παιχνίδια, αλλά να επικρατεί μια μόνιμη ενθουσιώδης ατμόσφαιρα. Μια γεμάτη κερκίδα δηλαδή σε όλους τους αγώνες. Η διοίκηση ευελπιστεί πως με τις μετεγγραφές που έγιναν, αλλά και αυτές που ακολουθούν, η ομάδα θα φανεί αντάξια των προσδοκιών.

Εν τω μεταξύ, όλα σχεδόν είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά της παρουσίασης της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Την Παρασκευή, στο Λανίτειο στάδιο, ο κόσμος του Απόλλωνα θα υποδεχθεί παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, στέλνοντας το μήνυμα των μεγάλων απαιτήσεων.

Η κατάκτηση του κυπέλλου, η ηρεμία που επικρατεί σε όλα τα μέτωπα, ο διάχυτος ενθουσιασμός και το πρόγραμμα με την Ελληνίδα τραγουδίστρια Έλενα Χατζίδου προμηνύουν μια μεγάλη και φαντασμαγορική βραδιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ