aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Πελαγίας στη θέση του Ρομπέρζ

Ο Πελαγίας στη θέση του Ρομπέρζ

Το παιχνίδι με την Ομόνοια άφησε πίσω του την αποβολή του Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος θα χάσει τα ματς με τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση. Ο Γάλλος αμυντικός ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και η απουσία του κρίνεται σημαντική. Οι κυανόλευκοι καλούνται να καλύψουν και αυτή την απώλεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα στερηθούν κάποιον βασικό ποδοσφαιριστή.

Τη θέση του Ρομπέρζ θα πάρει ο Γιώργος Πελαγίας, ο οποίος αποκτήθηκε τον Γενάρη για να βοηθήσει. Πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια, ενώ προχθές, απέναντι στην Ομόνοια, πέρασε ως αλλαγή στην επανάληψη. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα τον επιλέξει ως βασικό στο παιχνίδι της Δευτέρας, σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της περιόδου. Ο Πελαγίας είναι έμπειρος και έχει δυνάμεις για να ανταπεξέλθει.

Σήμερα θα διαφανεί αν ο Τιάγκο Γκόμες θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ενόψει ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος αποχώρησε στο 43’ με ενοχλήσει στο πόδι και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι της Δευτέρας είναι μοιρασμένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ