aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Μάρκοβιτς αλλάζει τις ισορροπίες

Ο Μάρκοβιτς αλλάζει τις ισορροπίες

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Σάσα Μάρκοβιτς ήρθε στον Απόλλωνα τον περασμένο Ιανουάριο και ήδη στο δεύτερο μισό πρόλαβε να μας δείξει στοιχεία της ποιότητας της οποίας διαθέτει.

Ο Σέρβος μέσος έμεινε και φέτος στον Απόλλωνα, ήταν από την αρχή της προετοιμασίας λαμβάνοντας  κανονικά μέρος στο βασικό στάδιο και ετοιμάζεται για μια γεμάτη σεζόν.

Χθες μπήκε αλλαγή στο 83’ και μόλις πέντε λεπτά αργότερα (88’) σκόραρε ένα εκπληκτικό φάουλ δίνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων στον Απόλλωνα.

Ωστόσο δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε ήταν όλη η εμφάνιση και η ψυχολογία με την οποία μπήκε στον αγνωστικό χώρο. Ο έμπειρος μέσος μας δίνει την αίσθηση ότι φέτος αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερος από την περασμένη σεζόν.

Ο Μάρκοβιτς προσδίδει τεράστια ποιότητα στην ήδη σπουδαία μεσαία γραμμή του Απόλλωνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τον Σέρβο να ανεβάζει ρυθμούς καθότι μέσα από την αγωνιστική του παρουσία αλλάζει τις ισορροπίες όσο αφορά τις αρχικές του σκέψεις για την ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ