aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ «ιστός» του Πέδρο Εμανουέλ

Ο «ιστός» του Πέδρο Εμανουέλ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πέδρο Εμανουέλ, λέει ότι γνωρίζει τη συνταγή της επιτυχίας και απέναντι στον Ερμή θα παρατάξει την ομάδα με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα βοηθήσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να υλοποιήσουν τον στόχο τους.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα στηρίζει πολλά και στη διάθεση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και με αντεπίθεση διαρκείας να καλύψουν τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Μπεντόγια ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, αλλά μάλλον θα μείνει στον πάγκο και στη θέση του στην «καρδιά» του κέντρου θα αγωνισθεί ο Κυριάκου. Στο προ δεκαπενθημέρου παιχνίδι με την Ομόνοια είχε ξεκινήσει ο Σαρδινέρο, όμως στο σημερινό ματς θα μείνει στον πάγκο και στη θέση του (εξτρέμ) θα βρεθεί ο Πέδρο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και στα άκρα της άμυνας οι Στυλιανού, Γκόμες. Ο Ρομπέρζ με τον Βινίσιους θα συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Σατσέτι, Κυριάκου και Ντα Σίλβα. Ο Γκιέ Γκιέ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και στις πτέρυγες οι Παπουλής, Πέδρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ