aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Φώτης των respect!(vid)

Ο Φώτης των respect!(vid)

Μπορεί να πέρασε απαρατήρητη μια ενέργεια του Φώτη Παπουλή στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΖ όμως η οπαδική ιστοσελίδα του Aπόλλωνα, apollon365.com, την παρατήρησε και την καταγράφει γιατί τα θετικά πρέπει να τονίζονται έστω και αν φυσιολογικά αυτές οι ενέργειες θα έπρεπε να θεωρούνταν αυτονόητες!

Αναλυτικά:

“Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου στη συνέχεια της φάσης του δοκαριού με τον Μπεντόγια, η μπάλα μετά από απόκρουση αμυντικού της ΑΕΖ, κατέληξε στον Παπουλή κι ενώ είχε όλη την ευχέρεια να επιχειρήσει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, καθαρίζοντας το παιγνίδι, προτίμησε, βλέποντας στο έδαφος τον τερματοφύλακα της ΑΕΖ να σταματήσει αμέσως, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο διαιτητή να διακόψει τον αγώνα για να παρασχεθούν στον αντίπαλο τερματοφύλακα οι πρώτες βοήθειες.

Μια ενέργεια που δείχνει την ποιότητα χαρακτήρα του Φώτη και για το λόγο αυτό δέχτηκε τα συγχαρητήρια του διαιτητή κ. Αθανασίου αλλά και του αρχηγού της ΑΕΖ Ανδρέα Μαμμίδη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ