aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO αψεγάδιαστος θρύλος διψά πολύ

O αψεγάδιαστος θρύλος διψά πολύ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων είναι και πάλι στον τελικό του κυπέλλου για να υπερασπιστεί το τρόπαιο που κέρδισε πέρσι, όμως μετά την εκπληκτική εμφάνιση και το 6-0 επί της Ανόρθωσης φουντώνει και πάλι η δίψα για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι κυανόλευκοι έθελξαν με την απόδοση και αποτελεσματικότητα τους. Η Ανόρθωση φάνηκε πολύ μικρή για να αντισταθεί, όμως αυτό πάει πέρασε, όπως είχε περάσει και το ματς με την ΑΕΛ, στο οποίο άφησαν δύο βαθμούς και την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή.

Μετά την επιβλητική εξάρα η πίστη θέριεψε ξανά. Οι παίκτες πραγματοποίησαν φοβερή εμφάνιση και τα έξι γκολ δεν προήλθαν μόνο από την μέτρια αντίσταση που πρόβαλε η Ανόρθωση, αλλά και από την πολύ καλή απόδοση του Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι κατέθεσαν όσα δεν είχαν κάνει σε προηγούμενα παιχνίδια τους.

Ήταν συνδυασμός ταχύτητας, ποιότητας και ουσίας. Και το γεγονός ότι τα έξι γκολ σημειώθηκαν από έξι διαφορετικούς ποδοσφαιριστές λέει πολλά. Τρία γκολ ανά ημίχρονο σε ένα παιχνίδι, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή αφήνιασαν πραγματικά.

Ο Πέδρο ήταν εξαιρετικός, ο Ρομπέρζ  έδεσε την άμυνα με την επιστροφή του, ο Κυριάκου συμπλήρωσε τον Σατσέτι, ο Παπουλής οργίασε στην μεσαία γραμμή, ενώ ο Στυλιανού πήρε θέση βασικού και έδειξε, πώς μπορεί να κρατήσει την θέση του δεξιού μπακ για πολλά χρόνια, αν έχει πάντα τόσο σταθερή και ψηλή απόδοση.

Ο Απόλλων βρίσκεται και με τα δύο πόδια στον τελικό (αφού ούτε με χαρακίρι δεν μπορεί να αποκλειστεί) και στοχεύει πλέον στην κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά μέχρι τις 24 του Μάη που είναι ο τελικός έχει και άλλες «δουλειές» να κάνει. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έπαψε ποτέ να είναι ο μεγάλος στόχος. Και το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ, είναι ένας τελικός. Αν περάσουν με νίκη από τη Λάρνακα, όλα είναι πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ