aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μονόδρομος η νίκη με ΑΠΟΕΛ

Η ομάδα Πάιδων του Απόλλωνα βρίσκεται στη 3η θέση, ένα βαθμό από την κορυφή του Προαιρετικού Παγκύπριου Πρωταθλήματος Παίδων U-17 και υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο Κοινοτικό Γήπεδο Ερήμης στο πλάισιο της 15ης αγωνιστικής.

Το www.apollon.com.cy βρέθηκε στο Κοινοτικό Γήπεδο Ερήμης και συνομίλησε με τον αριστερό ακραίο αμυντικό της ομάδας Δημήτρη Κυριάκου για τον αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε τον ΑΠΟΕΛ, μία εκ των καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος. Μία ομάδα η οποία διατηρεί την κατοχή της μπάλας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουμε την τακτική μας καθώς όποιον κι αν αντιμετωπίζουμε προσπαθούμε να έχουμε εμείς την κατοχή. Το σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα για την νίκη. Προερχόμαστε από ένα ανεπιτυχή αποτέλεσμα, την ισοπαλία με την Πάφο 1-1 και θέλουμε να επανέλθουμε άμεσα στις νίκες. Μπορεί να ανέλθουμε ακόμη και στην κορυφή αν καταφέρουμε και κερδίσουμε, αφού ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Το σημαντικότερο ωστόσο παιχνίδι είναι το αυριανό και δεν βλέπουμε το μεθεπόμενο».

** Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (09/12) στην Ερήμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ