aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τον «νόμο» τον δικό του...

Με τον «νόμο» τον δικό του…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Να τρέξουν από την αρχή, να επιβάλουν το δικό τους «νόμο» και να φτάσουν στην δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα.  Αυτό έχει ως στόχο ο Απόλλων στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Γνωρίζουν, πως η αντίπαλος τους θα προσπαθήσει να αντιδράσει μετά την τελευταία ήττα που δέχθηκε και πως  θα κάνει ότι είναι δυνατό για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι κυανόλευκοι θα μπουν στον αγώνα προετοιμασμένοι για όλες τις δυσκολίες  που θα συναντήσουν για να επιβληθούν και να πάρουν αυτό που θέλουν.

Έχουν τις επιλογές για να μπουν δυνατά στο παιχνίδι, αλλά και για να αλλάξουν κάτι, αν στην εξέλιξη του παιχνιδιού κάτι δεν τους βγαίνει όπως θέλουν. Στην διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, λόγω της  αποβολής του με τον Ερμή, βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές και θα επιλέξει ότι καλύτερο για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν αποκλείεται να προβεί σε μια δύο αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε με τον Ερμή. Οι Ντα Σίλβα, Γιάκολις και Ζελάγια  διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, ειδικότερα ο τελευταίος, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Ερμή παιχνίδι μπήκε σαν αλλαγή και πέτυχε τα δύο γκολ στο 4-2 επί του Ερμή.

Οι κυπελλούχοι καλούνται να μπουν δυνατά από την αρχή και να δώσουν στο ντέρμπι, τον δικό τους ρυθμό. Η μεσαία γραμμή με τους Σατσέτι και Άλαν, αλλά και οι δύο πλάγιοι μπακ, ο Πέδρο με τον Σαντάνα, είναι οι ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ο ανασταλτικός μηχανισμός και η σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Ειδικά οι δύο ακραίοι μπακ στην άμυνα, κάνουν πολλή δουλειά και αν εφαρμόσουν κατά γράμμα, το επιθετικό πλάνο της ομάδας τους, θα είναι πιο κοντά στον στόχο τους. Οι κυανόλευκοι μας έχουν συνηθίσει σε ένα επιθετικό ρυθμό και σε ένα τρόπο παιχνιδιού που αρέσει. Πιέζουν ψηλά και επιτίθενται από όλες τις πλευρές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνουν αδιάφοροι αμυντικά.

Η αντίπαλος τους έχει σημειώσει μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα, στους τρεις αγώνες που έχει δώσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται προσοχή. Το μηδέν παθητικό και η τέλεια αμυντική θωράκιση θα είναι κλειδί στο να επιβληθούν και να γράψουν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ