aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜε σύμμαχο το χρόνο στην Ουγγαρία

Με σύμμαχο το χρόνο στην Ουγγαρία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με ή χωρίς τις επιπλέον προσθήκες που θα γίνουν, ο Απόλλων θα αναχωρήσει την Τρίτη με προορισμό την Βουδαπέστη. Οι κυανόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο ίδιο αθλητικό κέντρο που προετοιμάστηκαν και πέρσι. Στο ουγγρικό έδαφος, εκτός από το βασικό πρόγραμμα με τις καθημερινές προπονήσεις, είναι προγραμματισμένα και πέντε φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι ημερομηνίες: με την Ακαδημία Πούσκας (6/7), με Τσέστερφιλντ (13/7), με Σιόφοκ (16/7 πρωί), με Χάποελ Κιριάτ (16/7 απόγευμα), με Χάποελ Άκρα (18/7). Η ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ θα μεταβεί στην συνέχεια στην Θεσσαλονίκη, όπου στις 21 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει στη Τούμπα τον ΠΑΟΚ. Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό, πριν τον πρώτο αγώνα για τον 3o προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μέχρι την αναμέτρηση αυτή υπάρχει ένας ολόκληρος μήνας για να καταστρώσει τα σχέδια της η τεχνική ηγεσία. Εντελώς αντίθετη δηλαδή η εικόνα με τον χρόνο που είχε πέρσι στην διάθεση του ο τεχνικός του Απόλλωνα, ο οποίος μόλις την 1η Ιουλίου είχε ριχτεί στη μάχη της Ευρώπης.

Πρώτο φιλικό με την ΑΕΖ το απόγευμα

Φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΖ στο Κολόσσι θα δώσει το απόγευμα (18.30) ο Απόλλων. Το παιχνίδι είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, γι’ αυτό και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, τόσο για τους οπαδούς, όσο  και για τα ΜΜΕ. Ο Πέδρο Εμανουέλ, είναι σίγουρο πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ